Livets Hårda Skola- skärvor ur verkligheten

Så är den nu äntligen släppt! Den här boken som jag har ruvat på, burit med mig och levt med så länge. Den finns nu i fysisk form och inte bara i mitt huvud. Det känns underbart och läskigt och skitbra och naket, allt på samma gång.

Boken i fysisk form!
Signering

Att titta ut över trädgården och se mina nära och kära sitta, ligga och stå och läsa min bok var en häftig känsla och något som jag aldrig tidigare varit med om. Först då, förstod jag att det är verkligt. Jag. har. skrivit. en. bok.

Jag har nu inte skrivit boken för att jag ska känna mig bra och stolt. Jag har skrivit den för att jag tycker att det är otroligt viktigt att vi lyssnar på varandra och för att jag tror på att förståelse för andra skapar empati och gör världen till en bättre plats. De människor som har berättat sina historier för mig och som ni kan läsa i boken lever i en verklighet som inte ofta skildras. Som sällan innehar huvudrollen. Jag tyckte helt enkelt att det var dags!

Tack alla ni som ville vara med mig på min stora dag, jag är så glad att ni kom! Och mitt hus är fyllt av alla underbara blommor i varje rum <3! Ljuvligt!

Tack alla som varit med mig på vägen och det största tacket av alla till de vackra själar som sa ja till att medverka och vars liv skildras i boken <3! Ni gör skillnad, ni är så viktiga!

För er som inte var där och vill läsa en bok som skildrar livet i utsatthet i Uppsala hösten 2019 kan beställa den på till exempel adlibris.

För att tillsammans gör vi världen till en bättre plats, för ALLA!

bokomslag av @art_by_ine

, Lisa

Annons

2 reaktioner till “Livets Hårda Skola- skärvor ur verkligheten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s