Nattönskningen – av Anne B Ragde

Vi är i Norge och huvudkaraktären i historien är en ansedd journalist i sina bästa år. Hon reser mycket i jobbet och träffar mycket folk, men är trots det en väldigt ensam person med sina våndor och bekymmer. Hon löser alla problem på samma sätt. SEX. Hon använder sex för att få bekräftelse, hon använder det som motion, som ångestdämpare och som tidsfördriv. Det är underhållande och det är tragiskt och på samma gång också befriande. Det är naket beskrivet och bra som fantasi, för det är orealistiskt att mensen alltid kommer på rätt tid, att hon aldrig får nobben, att alla älskare i raden är fräscha, outtröttliga, magruteutrustade och att hon aldrig får svamp i underlivet. Men som fantasi funkar det. Ett kapitel då och då för att få upp pulsen, varför inte?

27394620_1559338584184952_1622648094_n

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s