Lilla Bokhandeln i Paris – av Nina Georg

Lilla bokhandeln I Paris är belägen på en båt i Seine. Dit kan du gå och få en bok ordinerad av den litteräre apotekaren Monsieur Perdu. Perdu pratar lite med sin kunder om den ena och det andra, om allt och om ingenting, men det är det som han läser mellan raderna i dessa samtal som han ordinerar en bok emot. Och det är en fantastisk idé. För det vet ju alla vi som läser, att en bok kan förändra, kan ge oss en annan sinnestämning en den vi hade innan. Kan inge hopp, få oss att gråta när vi behöver, ge oss ideer och inspiration eller få oss att minnas något vi glömt. Nina har skrivit en feelgood-bok som är mysig att läsa. Den är rolig och genomsyrad av kärlek. Kärlek mellan människor, kärlek till människor och kärlek till livet. Jag tyckte mycket om den, den enda invändningen jag har är slutet, men det kanske säger mer om mig än om berättelsen.

27394738_1559338614184949_335658699_n

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s