Visst finns det Gudar i Alabama – av Joshilyn Jackson

Det här är en jättebra bok. Jättebra. Jag gillar den skarpt då den här fantastiska historien är rappt berättad, mycket rolig, och huvudpersonen vinner mitt hjärta omgående. Den handlar om Arlene som försöker koppla bort sitt förflutna som vägrar låta henne vara. Hon har ingått ett avtal med Gud men Gud verkar tycka att hon brutit mot det, så varför skulle Gud då hålla sin del av avtalet? Arlene snackar med Gud, hon minns tillbaka 10 år och varför avtalet överhuvudtaget behövde ingås. Arlenes speciella familj är så välbeskrivna att det är lätt att se dem framför sig, du känner stämningen i den lilla ort i Alabama där historien utspelar sig. Det är nutid och dåtid, vi kastas fram och tillbaka utan att för ett ögonblick tappa bort oss. Varje sida överraskar, som läsare har man ingen aning om vart vi är på väg och det är med förtjusning jag gång på gång blir överraskad. Joshilyn får ihop trådarna på ett anmärkningsvärt skickligt sätt och jag är imponerad och road. Mycket road.

27495950_1559338354184975_590719150_n

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s