Jag är här – av Clélie Avit

På framsidan står det: En kärlekshistoria på liv och död. Det är en bra beskrivning då den ena parten, Elsa, ligger i koma. Den andra parten, Thibault, råkar av misstag komma in i hennes rum på sjukhuset. Elsa hör, Elsa kan förnimma känslor men det märker ingen annan än Thibault som känner Elsas gensvar. Elsa kämpar för livet, för att hennes familj inte ska stänga av de livsuppehållande maskinerna. Thibault kämpar med Elsa- och det är en kamp mot klockan. Berättelsen utspelar sig så gott som enbart i Elsas sjukhusrum. Det låter inte så spännade, men det är det, otroligt spännade. Det är en stark o0ch vacker berättelse som griper tag i mig och både Elsa och Thibault finns kvar i mig efteråt. Nära till tårar, men på ett bra sätt. Boken fick mig att känna, det är ett bra betyg. Det var också som att boken kom till mig när min rese-lektyr tagit slut och boken stog på en hylla ett antikvariat I Kambodja, på svenska, och väntade på mig. Jag bytte den mot familjeboken Molly Moon som vi just avslutat. Också den att rekomendera.

27399692_1559437787508365_1922549607_nLisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s