Tre önskningar – av Liane Moriarty

Tre önskningar handlar om tre trillingar som nu är vuxna kvinnor, deras föräldrar och deras familjer. Det är roligt, det är igenkänning och det är underhållande. Liane är otroligt skicklig på att beskriva människor så att du tycker att du känner dem. De tre systrarna Lyn, Cat och Gemma är trots att de är trillingar väldigt olika, de är varandras närmaste samtidigt som de har olika relationer till varandra i de olika tvåsamheterna Lyn+Cat, Cat+Gemma, Gemma+Lyn. Emellanåt får vi följa sms:konversationer eller mail dem emellan, vilket är ett genidrag av författaren och framkallar både leenden och panik i form av –Nej du skickar till fel person! Det är en lättsam roman att läsa, Liane är en mycket skicklig författare och du behöver inte anstränga dig för att hänga med i historien. Hängmattebok helt klart, alternativt söndagsbok då hängmattan är I förrådet över vintern.

27394639_1559338434184967_2140761873_n

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s