Sommaren 2018 – Bienvenu en France!

Då är det bestämt! Strax efter midsommar slår vi upp dörrarna till Sun is Shining B&B&B för säsongen!

Vi har ännu ingen snofsig sida att boka på, så det är bara att höra av sig på annat sätt. I år kommer vi att ha två familjerum att erbjuda, med eller utan frukost, stor eller liten. Eget kök finns för självhushållning för de som så önskar :). Nedan följer alla länkar till vad regionen har att erbjuda!

19239442_1347956628656483_360973498_n

Lilla frukosten skulle vi även kunna kalla för fransk frukost- då den består av kaffe och croissant (givetvis från egna bageriet). Stora frukosten, eller den svenska varianten, består av frukostbuffé med alltifrån yoghurt och musli, till färskpressad juice, baguetter med diverse pålägg, pain au chocolat mm mm.

I regionen finns mycket att göra inom kultur, mycket cirkus, dans och musik men också helt underbar natur och en massa äventyr. Det sistnämnda ligger mig varmt om hjärtat och det är den egentliga anledningen att det här projektet finns. Sun is Shining B&B&B ligger nämligen i en cirkusby och två minuter från frukostbuffén finns Trapetserna!   Vågar ni? Jag längtar!

img_4515Förutom att träna på en massa olika sätt kan man också vandra, besöka Grottor, ut och rida, Cykla, klättra eller varför inte para-glida nerför bergen i den slående vackra bergskedjan Cevennerna i Centralmassivet.

Det finns flertalet höghöjdsbanor/parker, och den underbara underbara FLODEN, eller egentligen är det flera floder, här kan ni se en liten film 🙂.

Eller så kan man åka till den närbelägna sjön för lite kanot och glass. Det är möjligt att gå/åka/rutscha i ett flodäventyr som kallas Canyoning som vi gjorde förra året, adrenalin! i sommar står ett annat adrenalinigt äventyr på vänt…älskart…

Man kan gå på Cirkusfestival, på marknad, loppis, åka på roadtrip, besöka antika städer och dricka vin. Varför inte äta sniglar eller grodlår eller någon annan delikatess? Man kan gå på museum och lära sig om hur kolgruve-samhället Champclauson fungerade förr. Besöka de närbelägna små städerna Anduze och Chamborigaud är ett måste, liksom att spana in alla lokala konstnärer. När man väl är i södra Frankrike tycker jag också att man ska pass på att doppa tårna i Medelhavet. What more can I say? Bienvenu mes amis!

img_4723

Lisa

Annons

2 reaktioner till “Sommaren 2018 – Bienvenu en France!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s