Skryt :)

Jaha, tydligen är vår region (bergskedjan Cevennerna) det tredje mest populära resmålet i världen :). Känns ju bra! Det står i tidningen som dimper ner i brevlådan titt som tätt. Ett helt uppslag ägnas åt ‘vår’ region och flera av platserna de tar upp ligger ett stenkast från vårt hus!

Till exempel den fantastiska viadukten som vi kör under varje gång vi ska bada i floden. Sjön som vi badar i som ligger 10 minuter bort och där vi träpar runt i trampbåtar eller paddlar kajak. Se söndagens blogg-post!

Det gamla tåget med ånglok har vi ännu inte provat, men det startar i Anduze där vi är så gott som varje söndag, 45 min bort. Kanske nästa sommar kan bjuda på en tur genom det storslagna landskapet. Och så bergen, de är ju här, runt omkring oss. Att njuta va till fots, cykel eller genom rutan. När jag och äldsta dottern var på ett äventyr nyligen (mer om det i ett senare inlägg) fick vi också veta att turismen i området ökar heja tiden, priserna går upp och gästerna blir mer och mer långväga.

Det är med andra ord inte bara vi som tycker att det här stället är fantastiskt!

Omslaget på tidningen pryds av våra kompisar från byn när de är ute på en cykeltur! 20217296_1380605725391573_746933316_n

Svenska äventyrare och naturälskare, Välkomna!

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s