Frukost

Jag älskar frukost. Det är mitt bästa mål mat och jag vill gärna äta mycket och länge. När vi nu ska bjuda våra gäster på frukost känns det som en mycket viktig del av uppdraget. Att bara ställa fram kaffe och skorpor är inte vår grej, så vi hade ett familjemöte där samtliga fick tala om vad de ville se på frukostbordet. Vi enades om att det ska finnas färskpressad apelsinjuice och frukter från den lokala marknaden. Nybakade croissanter, pain au chockolat och baguetter från vårt eget bageri är en självklarhet liksom yoghurt med ordentlig musli.

Ostar av olika slag, marmelad och ägg behövs också, och så kaffe och te såklart. I vanliga fall, när vi äter frukost utan gäster, har vi inte så lyxigt, så det blir också härligt för oss själva när vi dukar upp frukostbuffén :). I like it!

 

Lisa

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s