Små vackra saker

Att se något vackert fyller på min själ. Jag älskar att befinna mig i ett vackert landskap, det är som att min själ får näring, Vad som är vackert är högst individuellt. Jag tycker om det som är lite vilt. Det med färg, det med form och med fantasi. Det som är annorlunda än det som mina ögon är vana att se.

Därför älskar jag bergen som skiljer sig från Uppsalaslätten.

Var över midsommar på en liten roadtrip i Provence och besökte bland annat Seguret omgiven av lavendelfält och vingårdar. Som mitt resesällskap uttryckte det: Beauty overload. Galet vackert.

Också de små detaljerna tilltalar mig. Mycket.

 

Näring för själen är minst lika viktigt som för kroppen. Jag är inte mätt.

Lisa

Annons

En reaktion till “Små vackra saker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s