Badrummet KLART! *stolt*

Jaha, då har jag då gjort det, kaklat en dusch för första gången i mitt liv. En ‘douche italienne’ som fransmännen säger. Den som min käre far fixade grunden till i höstas. Det här badrummet har varit på gång länge då jag för flera år sen  började riva ut de gamla badrumsgrejerna och knacka bort puts från väggarna.

Men nu är det klart. Jag har till och med provduschat. Alla som skakade på huvudet när jag berättade att jag skulle färdigställa badrummet på fem dagar – det gick!

Jag fick kalkylera tider för att allt skulle ha tid att torka, när vad skulle göras så att det skulle bli så effektivt som möjligt. Vattenspärren, underkladdet och mellankladdet.

När jag började höll rörmokaren på att mäta och jag pausade då jag inte ville att ett proffs som han skulle granska mina första trevande kaklingsförsök. Han var dock stöttande och sa att man inte ska tänka så mycket när man kåklär, bara göra. Det passar mig utmärkt så jag blev peppad av det.

Jag kaklade halva nätterna och när jag påpekade för honom att golvet inte blev så bra då det var det sista jag gjorde så sa han att det är bra med fot-massage. Det var snällt sagt. Nåja, det är inte risk för att halka i duschen i alla fall om jag säger så.

Så – så här blev det:

19369706_1347955825323230_1537431062_n

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s