Paus i kaklandet

Badrummet är up and running efter mycket svett och mindre tårar. Med en ute-temperatur på 37 grader i skuggan har jag inte vågat gissa hur varmt det var i det lilla krypin som numera är ett badrum. Uppvärmt från tegel med solgass på uppifrån och med en bakugn underifrån. Men då jag kaklade droppade det konstant svett från mitt ansikte ner på plattorna. Det rann på armarna ner i handskarna. Det rann på ryggen ner i byxorna. Det rann på hela mig. Som att befinna sig i en påslagen bastu, och arbeta. Det var en ofrivillig men säkert välbehövlig detox.

Dag två och rörmokaren kommer. Eftersom jag inte kunde jobba samtidigt som honom (vi fick inte plats) var jag tvungen att vänta tills han åkte hem på kvällen. Under dagen hann jag laga några fönster, kompisen röja i trädgården och vi hann också ta en välbehövlig paus. Den självklara pausen är vid floden. Vägen dit bjuder på ett makalöst sceneri:

Underbart att kyla ner kroppen i vattnet som kommer direkt ner från bergen. Sen hem och dyka in i bastun…

WRPN4351

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s