Första gästerna!

Ok, så var det dags, de skulle faktiskt komma nu, våra allra första Bed&Breakfast -gäster. Jag grejade och donade in i det sista, och rörmokaren var inte riktigt klar än. Bäddade, plockade blommor, lade fram handdukar, tvål, vad mer ska jag tänka på?

Jag skulle möta de i en liten stad i närheten där jag tipsat om en loppis som vi skulle gå på. Tyvärr hade jag sagt fel på dag, så det var inte alls någon loppis. Det börjar ju bra.

Kändes dödspirrigt hela grejen.

19239442_1347956628656483_360973498_n

När vi så kom tillbaka och gästerna skulle installera sig upptäckte jag att det inte fanns en toa-sits på toaletten. Jag tänkte givetvis att det var en komplett toalett jag köpt och letade förtvivlat efter det lilla paketet i det stora paketet som jag trott var själva sitsen. Men nej, ingen sits. Så jag fick springa och skruva loss sitsen från min egen och snabbt skruva dit den. Den passade nästan…

Sen avnjöt vi i alla fall en mycket trevlig kväll med våra gäster på terassen.

När de skulle gå och lägga sig fungerade inte lampan. Sen fungerade den igen. Och sen inte. Så jag fick springa och hämta skarvsladd och smålampor så de skulle se nåt. Kändes inte så proffsigt. Glad att de var medvetna om att allt inte är klart än…

Sen funkade lampan igen och då hade de väldigt ljust.

För ljust fick jag veta på morgonen då det var en gatlykta utanför som lyste rakt in i rummet och jag inte tänkt på att sätta upp mörka gardiner…

Jag lär mig.

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s