Morgonträning

Då det är så varmt på dagarna är det morgon eller kvällsträning som gäller. Jag tycker om morgnarna. Jag har en liten runda som jag springer som tar 20 minuter, sen kör jag lite styrka i tio minuter och sen äter jag frukost och börjar dagen. Det trivs jag med och är mer regel än undantag att jag gör här.

Hemma har jag ingen bra runda, det är kallt nästan jämt och jag tycker inte om att springa och andas in kall luft. Sen har jag inga fler ursäkter, men det blir illa fall inte av som här.

Imorse vart det dock ingen joggingtur då jag istället körde Ashtanga-yoga i två timmar. Asch min arma stela kropp. Stel efter kontorsarbete, stela av ålder, stel av kallande tills 01.00 på natten. Men oh så skönt och välbehövligt. Hängde lite i trapetsen efteråt också. Me like.

19369858_1347956525323160_1769328231_n

Lisa

Annons

En reaktion till “Morgonträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s