Väder

Jisses vilket väder det är här nere!

Ena stunden är det strålande sol, vindstilla och hett hett hett. Nästa blåser det in mörka moln och fönsterluckorna börjar slå i vinden. Sen kommer regnet. Det öser ner. Det forsar fram på gatorna och sprutar horisontellt från talken.

Plötsligen börjar det att hagla kantiga isbitar som slår upp ett fönster och sprutar in i rummet. Jag är rädd att rutorna ska gå sönder så vi springer runt och stänger fönsterluckorna för brinnande livet. Bara på den lilla stunden jag hänger ut genom fönstret så blir jag genomvåt.

Det blir översvämning på terassen och putsen har lossnat på sina ställen. Så är det över. Och så kommer solen.

BVMO6872

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s