Befriande, jobbigt och underbart

Det här är en alla känslors bok. Jag skrattar så jag gråter, jag känner igen mig och jag generas, jag förfasas och jag inspireras, jag blir förbannad och får ont i magen av hur världen kan vara. Jag blir varmt i hjärtat av vacker vänskap, familjeband och att våga. Hon är en modig kvinna Lena Dunham. Och hon skriver förbannat bra. Ett måste för alla över 25. Oavsett vad en har mellan benen. Livet är för kort för att fega.18361538_1306812959437517_897743232_n

 

För fler boktips klicka här!

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s