Konsert-dags!

På måndag är det dags! Ariana Grande – mina barns julklapp och första konsert. Det har laddats i veckor. 

Ari_Dangerous_Woman_Tour_qyaHLSp

Min första konsert var i Västerås i Rocklundahallen. Det var Roxette.

Jag förstod inte riktigt grejen måste jag medge. Jag satt med min kompis långt uppe på läktaren och visst var det hög musik, men mest såg jag på någon tv-skärm och själva Marie och Per var bara små prickar långt där borta. Det var inte så breath-taking och fyllde mig inte med någon eufori direkt. Vilken var din första konsert och hur var den?

roxette+-+Band02

Jag hoppas Ariana bjuder på en show som fyller oss med åtminstone lite eufori! I’ll get back to you about that 😉

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s