Planer för äventyr!

I förrgår morse cyklade de iväg, två långväga besökare som övernattat i min vagn ett par dagar. De skulle cykla till Stockholm, för att ta en buss mot Berlin. Sedan ska de cykla runt i Europa i tre månader för att sedan övernatta ett par dagar till innan hemfärd till Amerika. De var superpepp och jag blev smittad av deras entusiasm och glädje. Glädje över friheten, hur lätt det var när de väl bestämt sig, köpt biljett och påbörjat sitt äventyr. Det finns så många coola människor 🙂

featured.jpg

Vi var överens om att det jobbigaste var just innan. När tankarna och drömmarna stod och stampade men inte riktigt fick fäste, och hur skönt och lätt det blev när det väl är igång. Jag planerar just nu ett litet mini-äventyr till helgen, och bara det är spännande och pirrigt och energikrävande. Det ska bli skönt att komma iväg – även om mitt äventyr  är utan cykel!

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s