Smoothie

För ett antal år sen önskade jag mig mest av allt en mixer i födelsedagspresent. Det kändes hemskt, som att jag blivit en tråkig tant som ville ha köksredskap i present. Men det var något som jag inte skulle kosta på mig själv och som jag visste skulle användas flitigt till glädje för alla i familjen. Jag fick en. Och den har gått varm. På smoothiefronten framför allt. Vi har alla varsin favorit. Jag gillar syrliga med extra mycket lime. Ena barnet gillar såna med mjölk i och andra så söta som möjligt. Smoothie med färskpressad apelsin och lime med banan gillar vi alla tre.

Ofta tänker jag att det vore härligt om man hade alla dessa frukter i sin trädgård, men å andra sidan, om de växte där så kanske våra kroppar inte skulle vara i så skriande behov av deras vitaminer…

Vad har ni för favoritrecept?

img_4957.jpg
Här en variant med spenat

Lisa, den tråkiga tanten 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s