Grönt ljus för B&B&B – 2017

Tjohoo! Då har jag tagit tjänstledigt heeeela sommaren nu då! Galet roligt, spännande, svettigt, läskigt och underbart! Det betyder att det går bra att komma och provbo på Sun is Shining B&B&B från mitten på juni till augusti, mohahahaha. Den här lite läskiga känslan som när något stort och oåterkalleligt har skett, som jag har sett till själv, när det inte finns någon återvändo och enda alternativet är att bara köra. De stunder då jag förbannar samtidigt som jag älskar min modighet. Då jag befinner mig i luften mellan hopptornet och vattenytan, då jag sagt till chefen att jag säger upp mig, då jag skriver på kontraktet, då jag säger jag älskar dig för första gången. Fy vad det är läskigt. Och fy vad det är härligt. Att våga är att leva – jag lever!

Bjuder på en liten filmsnutt från vår härliga flod. Förutom att bada går det ju också att klättra i bergen, vandra, flyga i trapetsen, rida, cykla mountainbike, träna cirkus, grottvandra, besöka festivaler, dricka vin, gå på marknad, äta sniglar, klättra i höghöjdsbanor och en himla andra massa späntade grejer. Titta in under kategorin Sun is Shining B&B&B för tips, bilder och videos.

Biljetterna är bokade – Champclauson väntar.

Lisa

Annons

En reaktion till “Grönt ljus för B&B&B – 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s