Veckans citat v.13

Det här är en så himla bra övning att göra ibland. För det märks tydligt vad det är man brinner för. Brukar fråga människor jag möter om vad de tycker om att göra, vad de drömmer om, vad de vill. Och snabbt märker jag vad det är som tar fram passionen och vad som bara är något de säger för att det låter bra. Så jag frågar mig själv emellanåt också. Och känner efter, vad som känns glatt, vad som gör mig nyfiken och engagerad, vad som får mig att längta och vad som ger nya idéer och lämnar mig med en känsla av – oh! jag vill bara sätta igång. Då vet jag, det är den vägen jag ska gå.

Prova själv, vad är det som sätter igång dig? När är det du inte kan sluta prata om ett ämne? När är det ditt huvud svämmar över av idéer kring något? Berätta!

 

IMG_0035

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s