Vårtecken

Vågar inte riktigt tro att våren är här än, men en kan ju i alla fall förbereda sig…

Studsmattan var prio ett hemma hos oss, så samtidigt som vi ställde in skidorna, som använts en gång i vinter, plockade vi fram studsmattan :). 

Sen började jag ordna för trädgårdslandet…. Här skulle jag vilja ha en sån där smiley som visar tänderna för att man liksom inte vet hur det går… Det är inte min starkaste sida att odla även då jag gärna skulle vilja att det var det. Jag älskar att äta – men gillar inte att laga mat. Jag älskar bra, ren, nyttig ekologisk mat – men är inte den som sår, förodlar, planterar ut, kommer ihåg att vattna, ja ni vet och sånt där…

Men jag grävde i alla fall upp en bit jord. Alltid en början, fortsättning följer.

17360882_1257500017702145_1084255896_n

Sen snickrade jag och barnen ihop en kompost av några lastpallar. Så himla nöjda!!!

17393021_1257500041035476_1687293192_n

Sen fick vi ta årets första cykelutflykt till kiosken för att köpa mjölk. Vi behövde lite varm choklad.

Lisa 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s