Veckans citat v.8

Ni vet när en är så där himla trött och bara längtar till helgen då man slipper gå upp, slipper måsten, slipper tider och platser man ska vara på. Då vill man inte planera något, för då blir man bara ännu mer stressad och trött redan innan det börjat. Ibland behöver man verkligen bara kokong-a in sig och inte göra – bara vara. Men ibland, måste man trots att man är trött, ta sig an saker, för att FÅ energi. Ni vet, en är piggare när en går från gymet än när en kom, även om det kändes så motigt att ta sig dit. 

Jag spenderade den gångna helgen i Malmö/Köpenhamn. Jag var trött innan jag reste men tänkte att, va fasen, barnen är på sportlov och jag måste också fylla på, inspireras och uppleva. Input. De timmar som ägnades åt sömn är lätt räknade, men jag skrattade desto mer, och gör fortfarande. Jag träffade underbara människor och har minnen för livet. Älskar att resa, växer av det.

16395607_1202726136512867_615753951_n

Lisa 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s