Rawfoodhouse i Malmö

Jag är vegetarian, det brukar inte vara så stort problem när jag äter ute och framför allt inte fikar. Men så har jag fått problem med gluten och socker. Det ÄR ett stort problem, speciellt vid fikastunder. Ofta finns det något sockerfritt, med gluten i, eller något glutenfritt, med socker i. Detta resulterar oftast i att jag sitter och dricker te medan mitt fikasällskap mumsar på bakelser och kakor. Det är inte så kul. I Uppsala finns det på Broströms cafe bredvid Katalin ( bakom centralen) en rawfoodboll som jag kan äta. På Wayne’s finns en arraksruta. End of story. (whoop whoop). Tell me if i’m wrong.

I Malmö finns dock RAWFOODHOUSE på Friisgatan 8, nära Triangeln. Alltså! Wow!

16830300_1223584934426987_157314617_n
Varma drycker, supergoda och fulla av antioxidanter

Under de senaste två åren har jag inte en enda gång gått in på något fik eller restaurang där jag kunnat beställa allt!  Det kan jag här, lyckan vet inga gränser. Det är veganskt, det är glutenfritt, det är sockerfritt. Det är dessutom ekologiskt och suveränt gott. Gissa om jag hade svårt att välja! Det blev en huvudrätt, Pad Thai, och två efterrätter, en shot med ingefära och varm äppeljuice plus en stor kopp Chai.

16831705_1223584957760318_779757483_n
Jordnötskaka 🙂

Inte sjukt dyrt heller. Jag vill bo på Rawfoodhouse. Jag vill ha Rawfoodhouse i mitt kök. Jag vill att Rawfoodhouse ska finnas överallt. Jag älskar Rawfoodhouse. Snälla, kan nån öppna en filial i Uppsala?!

 

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s