Morgon-Yoga

Igår hade jag förmånen att få sova ut. Innan jag åt frukost gjorde jag ett Yoga-pass på 30 minuter. Jag behöver någon som pratar med mig om vad jag ska göra och hur länge, därför tycker jag att det är skönt med ett youtube-klipp. Lyssnar bara då jag gjort det så många gånger att jag vet vad det är för rörelse. Just det här klippet introducerades av min fina clown-kollega Kajsa, och på våran turné startade vi de allra flesta morgnar med just det.

img_1200
Indien februari 2013

Lagom skönt och sträcka på kroppen-stund. Jag mår så bra av yoga, tänker jag varje gång. Ibland får jag in det i en dagsrutin, ibland tar det år emellan gångerna. Men skönt är det. Mina barn är med ibland, och ibland inte.

img_1201
Barnen Yogar i Indien

Jag har gravidyogat och somnat i varje position, jag har yogat på ett soligt trägolv hos en vän på Lanzarote, med utsikt över havet, jag har yogat på stranden i Indien och imorse framför brasan hemma. Tycker om yoga.  Söndag morgon: Repeat!

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s