Bästa höghöjdsbanan :)

Ca 1 timme från Champclauson besökte vi en sommar en fantastiskt rolig  Äventyrspark.

11793260_10153418666640661_1642677616_n

Höghöjdsbanorna var indelade i färger efter svårighetsgrad, som slalombackar där svart var den svåraste och den enda med åldersgräns. De röda banorna hade längdgräns som tivoliattraktioner. Det var för att man själv måste kunna nå upp och haka av och på säkerhetslinorna.

Du får ut sele med linor och får gå en snabbkurs i hur du ska ta dig fram uppe bland träden. När du klarat testet så är det fritt fram att köra. Stora som små. Det finns banor för alla. Även de allra allra minsta som då inte behöver sele. Själva selen får du behålla en begränsad tid, flera timmar i och för sig, men det krävs lite planering då det finns mycket annat att göra i parken, utan sele. Som att äta, bada, hoppa studsmatta, titta på djur, gå labyrinter osv. Så när man har hämtat sin sele så är det bara att ösa på däruppe tills man känner sig klar, och göra allt det andra innan eller efter.

Banorna var väldigt roliga och varierande, både i höjd och svårighetsgrad vilket var kul. Det var många linbanor och personalen var glad och hjälpsam, och alla hette George (som man skulle ropa om man behövde hjälp). Om man inte själv klättrade kunde man följa sina vänner från marken (ibland tappade man bort dem en stund men hittade dem igen). Du kunde alltså välja själv vilka banor, i vilken ordning, och hur många gånger du ville göra dem. Det var en galet rolig dag och i sommar är det dags att utforska fler av dessa underbara ställen! Kom och joina!

Lisa

Annons

En reaktion till “Bästa höghöjdsbanan :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s