Make-up-Update

Reklamen frågar mig om jag har årstidsanpassat mitt make-up-kit. För du går väl ändå inte runt med SuperVolume-mascara nu när det är vinter och därmed CurlyCurves-tid? Det vore ju nästan stötande faktiskt. Och du har väl updaterat din foundation och pudret till årstidens nyans så att du inte är helt ute. Helt bakom. För ALLA ser ju om du har fel nyans på läppglanset och vem skäms inte för det. Tänk att bli ertappad med att ha höstens rouge nu när det är januari. Snön reflekteras ju inte alls på samma sätt som den gör i den senaste Warm Christmas Glow (Neeej, det var ju före jul, nu är det ju Winter Fresh Sparkle man ska ha). Budskapet är glasklart. Släng hela beauty-boxen och köp allt nytt! Du kan använda det fram till våren då påsksminket ska fram.

Då jag inte är så mycket för smink men jag vet att många andra är det tänkte jag bidra med hur man får till min fabulösa vinternaturliga look:

Börja med att applicera den lätt blåaktiga nyansen Ice Blue på hela ansiktet. Under ögonen lägger du en mörkare skugga, jag använder Dark Owl basic. Forma en båge ungefär så stor som ett ögonlock, fast under ögat då. Sedan tar du en skarp röd nyans ( funkar med nyansen No skin eller ännu bättre Reddish Shine) och applicerar runt näsvingarna. Sen kommer det svåraste som kräver lite övning. Du tar borsten med den röda nyansen och skvätter över ansiktet. Det får inte bli symmestriskt utan ska se naturligt oregelbundet ut. Du kommer då att få röda prickar och på vissa ställen större partier (- Bra om du fick till det!) av Reddish Shine runt om i ansiktet. På läpparna tar du ett tjockt lager Winter fnas, som är ett spräckligt glans med vita flagor i för en helt rätt januari-look. Som avslutning tar du och sprayar ansiktet med den genomskinliga och skelettskimrande Zombie-glow. Den här make-upen kommer att lura din omgivning så att de tror att du är helt osminkad, och det är ju det vi alla strävar efter, eller hur ?!

Lycka till och ut i vintern med dej nu 😉 !

 

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s