Tro, våga, hoppas,försök!

Jag blir inspirerad och glad. Människor som vill nåt. Människor som är unga. Människor som är arga och sätter upp affischer och klistermärken på offentliga toaletter. Som brinner, har driv. Som syns för att de vill de, för att de vet att de är viktiga och vill visa det för världen. Som har drömmar och gör det dom vill. Som är fria. I sinnet i kroppen i världen. Som tror. Som vågar. Som hoppas, vill och försöker. Som inte är rädda att göra fel, som provar och provar igen, letar och hittar, sig själv och andra.

Jag är med er – ni ger mig hopp.img_0718

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s