Badrum in the making

15007949_1122690334516448_115980429_o

När planeringen för det första badrummet gjordes diskuterade jag med grannen muraren. Jag behövde hans hjälp med att ta bort allt gammalt kakel och göra ett hål i väggen. Jag berättade hela min vision av det nya badrummet, med toalett, handfat, dusch, tvättm…

-DUSCH? Menar du att du ska ha en dusch i samma rum som toaletten? Det är ju jätte-äckligt och ohygieniskt!

Jag: Ehhh… Ni (Fransoser) har ju sällan handfat i samma rum som era toaletter, så att tvätta händerna efter att man torkat bajs i rumpan tycker ni är onödigt, men att duscha i samma rum som en toalettstol, det är ohygieniskt??

Han: Ni svenskar är ju konstiga, men visst visst, sätt in en dusch du, det är ditt badrum.

Jag: Ja, det är ju mitt, och dusch blir det, i samma rum.

 

Badrum nr.2 innehåller också en dusch och en toalettstol (!!!). Jag är svensk, jag vet, helkonstig idé liksom! Men här blir det ingen duschkabin för badrummet är så trångt. istället har min käre far nu konstruerat en sk. Italiensk dusch. Inbyggd. 7 st 35kilos-säckar sand och 2 minst lika tunga säckar cement senare ser det ut så här:

Som ni ser är det inte klart än. Men vi kom en bra bit på väg. Nästa steg är kakel och färg på sista delen. Så har vi ett solgult badrum sen (Älskar gult! Man blir så glad 🙂 ). Vi fixade också avloppet och lite annat smått och gott både i nya och gamla badrummet. Pappan alltså, sicken tur man har…<3!

Annons

En reaktion till “Badrum in the making

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s