Kreativitet

 

Förra veckan hade jag äran att träffa denna underbart kreativa människa i La Grand Combe. Efter en lång pratstund över en cafe crème-bien blanc på uteserveringen bredvid torget följde jag med till hennes inspirerande ateljé.

img_3608
Sophie i sin ateljé.

Sophie gör många saker. Men en av dem är att hon gör Retro-collage. Stora och små. På tavlor, möbler, väggar och vykort. Med feministiska, politiska och komiska budskap. Hon dammsuger internet efter gamla magasin och filmaffischer. Bläddrar, tittar, idéerna kläcks och hon börjar sitt klipp och klistrande.  Mer av hennes verk hittar ni på: http://www.phosi.net

img_3603

La Grand Combe är trots sitt namn en mycket liten stad. Den ligger några minuter från den lilla lilla by där mitt hem i Frankrike är. Från mat-butiken ser den ut så här:

img_3521img_3523

 

Lisa 

 

Annons

En reaktion till “Kreativitet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s