Höstfest

img_3366Häromveckan var det dags för höstkalas. Vi höll tummarna för att det skulle vara fint väder och som tur var blev det helt ok. Inget regn, inga minusgrader! Vi kunde dansa utomhus som planerat :)!

Inför kalaset pysslade vi ihop ljuslyktor och vimpel-girlanger. Vi köpte lite roliga tyger på loppis och grävde i lådor och skåp. Sen tog vi fram symaskinen som jag hittat på ‘bortskänkes’ och satte igång. Båda barnen lärde sig hantera symaskinen och var lagom stolta :). Å så roligt det var att se en låååång girlang växa fram, som vi kan använda på många kommande fester.img_3375

 

 

 

 

 

 

 

Ljuslyktorna gjorde vi av glasburkar, just de här hade det varit tomatsås i, och så silkespapper vi sparat från olika paket vi fått. Det vi var tvungna att köpa var lite ståltråd, inte för tjock, så den gick att böja bra. Det var lite fnuligt att få till runt burkarna men vi är nöjda med resultatet. Tanken var att de skulle hänga i äppelträden när mörkret föll men det blåste för mycket så vi vågade oss inte på det. Next time…
img_3377

Lisa

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s