I did it – again

Sa upp mig alltså. Alltid lika uppfriskande. Känslan av frihet som först flödar över mig är helt underbar, allt är möjligt och världen väntar! Människor säger att jag är galen. Jag säger att det är galet att stanna någonstans där man av någon anledning inte vill vara kvar.  Sist jag sa upp mig var det från ett jobb jag haft i flera år. Jag var den enda som hade fast anställning men jag sa tack och hej, köpte mig en Fiat Ducato, lastade den full med mina grejer, en mamma och en dotter och åkte till Frankrike. Jag hade just blivit ägare till det hus som någon gång i framtiden ska bli Sun is Shining B&B&B (Bed & Breakfast & Bakery).

img_4461

Första övernattningen skedde hos mina eminenta vänner Emma och David som driver det underbara Talldungens gårdshotell i Brösarp http://www.talldungen.se (mer om det i ett annat inlägg)

Andra övernattningen hos en fantastisk Couchsurfing-familj i Luxemburg. (www.couchsurfing.com) Valde Luxemburg bara för att kunna säga att jag har varit där, och för att kunna sätta en pin på familjens världskarta…. (Fråga mig ingenting om landet är ni snälla, jag vet ingenting, men jag har varit där!)

img_4466

Tre generationer på den roligaste Road-tripen ever.

Då var det också höst, liksom nu, och jag åker till Frankrike igen. Den är gången med flygplan och bara för en vecka, men frihetskänslan finns där. Hej världen, här kommer jag!

Lisa

 

Annons

En reaktion till “I did it – again

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s