Att leka tillsammans

 

Lite här och där i Sverige poppar det upp lekland för stora och små. För små människor har det ju funnits länge, men det nya är att det nu inte är ålders eller vikt-gränser på lekplatserna :). Föräldrarna behöver inte stå och titta på när barnen leker, vilket jag tycker är fenomenalt. Barn älskar när deras föräldrar leker. Och jag (som är förälder) älskar att leka! Win-win!

img_2654
Jag och barnen hade längtat länge efter att besöka Uppsalas lek och studsmatte-park innan tillfälle gavs. Vid ankomsten fick vi köpa små obligatoriska halksockor så vi skulle ha bra grepp på trampoliner och klätterväggar, sen var det bara att köra! I 4 hysteriskt svettiga och galna timmar hade vi sen hur kul som helst tillsammans. (Träääääningsvärk….)

Det var inte tillåtet att ta med fika in, men utbudet i Cafét och restaurangen var ovanligt friskt och nyttigt för att vara ett lekland, men så är det ju också en Sport-Zone :).

Det kostar 150 kr per barn och då får en vara där hur länge som helst. Vuxna går in gratis, så har du inte egna så kan du låna ett par, blir säkerligen succé!

Här lite film från vår lekdag!

 

Vi kommer garanterat snart tillbaka!

Lisa

http://turbosportzone.se

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s