Turkosa rummet

Nästa vecka åker jag till Frankrike för att fortsätta renoveringen av mitt hus. Det första gästrummet som blivit klart är det turkosa rummet. Jag blandar kalkstensfärg med pigment och det är fantastiskt roligt! (och svårt om man vill få till samma nyans fler gånger). Det blir levande väggar! Rummet fick också ett blått överkast från Indien som jag förhandlade hårt om i Goa 2013, jeansväggar som jag spänt upp på spånskivor och en retro-fåtölj som följde med huset. Dörren fick vara kvar som den är :).

Lisa

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s